Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan Belediyesinden vatandaşlara sıcak çorba

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Sincan Belediyesinin vatandaşların yüzünü güldüren ücretsiz sıcak çorba servisi devam ediyor. Sabah saatlerinde iş yerine ve okuluna yetişmeye çalışan vatandaşlar dumanı tüten çorbalarla içini ısıtıyor.

        Sincan Belediyesi, sosyal hizmetler kapsamında vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Günün ilk saatlerinde işine ve okuluna yetişmeye çalışan vatandaşlar Sincan Belediyesinin ikramı sıcak çorbalarla içini ısıtıyor. İlçenin en yoğun noktalarında hizmet veren Sincan Belediyesi ikram araçları, sosyal belediyeciliğin sıcak yüzünü yansıtıyor. Hafta içi her sabah 07.00 ile 09.00 arasında gerçekleştirilen sıcak çorba dağıtımı, kahvaltı yapamayan vatandaşların da imdadına yetişiyor. Sincan Tren Garı, Devlet Hastanesi ve 12. Cadde Poliklinikleri önünde çorba servisi ile karşılaşan vatandaşlar, hoş sürprizi için Sincan Belediyesine teşekkür ediyor.

        Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hizmetleriyle vatandaşların içini ısıtmanın büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz tüm projelerimizde vatandaşlarımıza daha mutlu, daha sağlıklı ve daha huzurlu bir şehir oluşturma çabası içerisinde olduk. Sosyal belediyecilik anlamındaki hizmetlerimizle de hemşehrilerimizin içini biraz olsun ısıtmak bizim için büyük mutluluk. Sabah koşuşturmasında zaman zaman kahvaltı etme imkanı bulunamayabiliyor. Biz de ikramlarımız ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmeyi, yüzlerini güldürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

        (AS-SÜ-MK-Y)

        16.11.2016 11:51:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler