Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adilcevaz'da taşımalı servis şoförlerine seminer

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede öğrenci taşıması yapan şoförlere yönelik seminer düzenlendi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin taşımasını yapan servis şoförlerine eğitim semineri verildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleşen seminere katılan kurum temsilcileri, çeşitli konularda şoförlere açıklama ve bilgilendirme yaptı. Seminerde şoförlere trafik kuralları, cezalar, öğrenci, öğretmen ve velilerle iletişim konusunda bilgiler verildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, bu tür eğitimlerin devam edeceğini belirterek, "Öğrencilerimizi siz değerli şoförlere emanet ediyoruz. Bu öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde alınıp götürülüp getirilmesi sizin sorumluluğunuzdadır. Öğrencilerimizin taşınmasında sözleşme şartlarına uygun davranılmalıdır. Öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim görmeleri için gereken bütün hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir" dedi.

        (MSA-Y)

        16.11.2016 11:51:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler