Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Rahmi Doğan, Akyaka'da muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Kars'ın Akyaka İlçesi'nde bir takım incelemelerde bulunan Vali Rahmi Doğan, muhtarlarla bir araya geldi.

        Akyaka Kaymakamlığını ziyaret eden Doğan, Kaymakam Muhammed Kaya'dan brifing aldı. Doğan, brifingin ardından Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Akyaka'ya bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Muhtarlardan köylerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Vali Rahmi Doğan, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce köylerde yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak muhtarlara bilgi verdi.

        Toplantının ardından Demirkent Köyü İlkokulu'na geçen Doğan, öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Kars Valisi Rahmi Doğan, daha sonra Akyaka Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Dağan'a, Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, belediye yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Vali Rahmi Doğan'ın Akyaka ziyaretine; Akyaka Kaymakamı Muhammed Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun'da eşlik etti.

        (IÇ-AA-Y)

        16.11.2016 12:38:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler