Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1050 engelli vatandaşa devlet eli uzandı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma İlçe Kaymakamlığı, Kaymakam Tuncay Sonel önderliğinde başlattığı "Hatırlanmak bir gün değil, her gün" projesi adı altında Bandırma'nın merkez ve kırsal mahallelerinde yaşayan 1050 engelli vatandaşa devlet eli uzandı.

        Kaymakam Tuncay Sonel, göreve başladığı günden itibaren tek tek tespit ettirerek, kentteki engelli vatandaşların envanterini çıkarttı. Evlerinde tek tek ziyaret edilen engelli vatandaşlarla görüşen Kaymakam Sonel, sorunlarını ve dertlerini dinledi. Bandırma Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan ve dahilinde sağlık, nüfus, sosyal yardımlaşma gibi unsurların temsilcilerini de içeren ekiplerle devam eden çalışmada 1050 engelli vatandaşın büyük bir çoğunluğu ziyaret edilerek kendileri için yapılabilecek çalışmalar planlandı. Kaymakam Tuncay Sonel çalışmanın bir kaç ay içerisinde tamamlanacağını ve kimisinin görme, kimisinin işitme kimisinin de yürüme gibi engelleri olan bu vatandaşlar için devletin şevkatli kollarının uzandığını ve her an yanlarında olacaklarını ifade etti.

        (BD-

        16.11.2016 12:46:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler