Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güneydoğu Gazisinden Paratriatlon da büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünde görevli Güneydoğu Gazisi Ekrem Taşkın, Paratriatlon da katıldığı 16 yarışmada 6 altın, 9 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

        Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Personeli Güneydoğu Gazisi Ekrem Taşkın, paratriatlonda katıldığı 16 yarışmada 6 altın, 9 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'nün gururu oldu. Bölge Müdürü Metin Kırcı, Ekrem Taşkın'ı makamında ağırlayarak başarılarından dolayı kendisini tebrik etti. Ekrem Taşkın yaptığı açıklamada "Engelli olduktan sonra sevenlerimin desteği ile hayata küsmeyip bu spora başladım. Sonrasında hayata bakışım, yaşam şeklim, sosyal hayatım değişti. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Amacım engelli kardeşlerimi evlerinden çıkarmaktır. Karesi Belediyespor'un Lisanslı sporcusuyum. 2014 yılından bu yana yarışmalara katılıyorum. Bu yarışmalara katılmamda yardımlarını eksik etmeyen kurumuma, amirlerime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"dedi.

        (BD-

        16.11.2016 14:24:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler