Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga Ticaret Borsası'ndan Biga TSO'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga Ticaret Borsası heyeti yeni hizmet binasında faaliyete başlayan Biga TSO yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarete; Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Meclis Başkanı Fahrettin Deniz, Başkan Yardımcısı Bülent Baş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Demirtaş ve Faik Emek ile Meclis Başkan Yardımcıları İsmail Saat ve İbrahim Kahraman Soydan, Meclis Üyesi Gökhan Aydın ve Genel Sekreter Halil Erol katıldı.

        Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Doğan ziyarette, TSO'nun faaliyetleri ve Biga ekonomisi ve yeni hizmet binası sürecine ilişkin bilgiler vererek, Biga Ticaret Borsası ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte birçok başarılı çalışmanın altına imza atmak istediklerinden söyledi.

        Biga Ticaret Borsası'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga TSO Başkanı Doğan, Biga Ticaret Borsası yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

        (UYC)

        16.11.2016 14:40:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler