Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toksoy: "Belediyeciliğin okulu yok"

        (Fotoğraflı)

        Necati İvgin

        HATAY (İHA) - İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Akademisi'nde konuşan Hatay'ın Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy "Belediyeciliğin okulu yoktur" dedi.

        Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu tarafından 7.si düzenlenen 'Yerel Yönetimler Akademisi' programına konuşmacı olarak katılan Toksoy, öğrencilere çalışmalarını anlattı tecrübelerini paylaştı.

        18 yıl belediyenin çeşitli kademelerinde görevlerde bulunduğunu belirten Toksoy, 2009 yılında belde belediye başkanı, 2014 mahalli idareler seçiminde Dörtyol Belediyesi Başkanı seçildiğini kaydetti.

        Öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle dinlenen Başkan Toksoy, "Belediyeciliğin okulu yoktur. Hizmet anlayışımızda "Bütüncül Yaklaşım, Birlikte Yönetim" anlayışı var. Buna örnek vermek gerekirse, başkan vekilliği görevlendirmelerin de mensubu olduğum parti meclis üyelerimizin dışında diğer belediye meclis üyelerine de başkan vekilliği görevini tevdi ediyoruz. Bu yaklaşım ile siyasi düşünce dışında birlikte yönetim ruhunu yaşatarak örnek belediyecilik anlayışı ile ön plana çıkıyoruz" dedi.

        7'ncisi düzenlenen etkinliğe Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

        (NCT-Y)

        16.11.2016 14:56:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler