Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncesu Belediyesi 3. Etap TOKİ - Semerkent mahallesi arasında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 3. Etap TOKİ ile Semerkent Mahallesi arasındaki bağlantı yolunun altyapı çalışmaları tamamlanarak şuanda da sıcak asfalt çalışmaları ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince de orta refüjlere fidan dikimi çalışmalarına başlandı.

        Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol yaptığı açıklamada, İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı yatırım programında yer alan 3. Etap TOKİ ile Semerkent mahallesi bağlantı yolu 20 metre genişliğinde orta refüj aydınlatmalı yolun asfalt çalışmalarına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Burası eskiden boş bir araziydi önce KASKİ, Kayseri Civarı Elektrik, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışmaları, İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzce de bu yolun dolgu, istinat duvarlarının çekimi, orta refüj, orta refüj aydınlatması ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizde orta refüj ağaçlandırılması çalışmalarını yapıyor. Şuan itibariyle 3 bin ton sıcak asfalt çalışmalarına başlayarak 4 gün içerisinde tamamlayarak 2016 yılı yatırım programımızı yüzde 100 gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah yapmış olduğumuz bu yolu vatandaşlarımız kazasız belasız iyi günlerde kullanırlar" ifadelerini kullandı.

        (TB-Y

        16.11.2016 15:06:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler