Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diva-Sen'den Fuat Demir'e plaket

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - TÜM-MEMUR-SEN Konfederasyonu ve Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, MÜSİAD Dış İlişkiler Başkanı Fuat Demir'e başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

        Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum İl Başkanı Osman Temel, Genel Sekreter Memet Ateş ve Diva-Sen Oltu Temsilcisi İsa Çalışkan tarafından MÜSİAD Dış İlişkileri Başkanı olan işadamı Fuat Demir'i ofisinde ziyaret ederek, yurtdışında yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

        Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, "Ülkemizin yönetimi ve MÜSİAD emin ellerde. Ülkemizin gelecek yarınlarının aydınlık olacağından eminiz. Sizler gibi işadamları ülkemizde var oldukça her daim bir adım önde olacağız" şeklinde konuştu.

        Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum İl Başkanı Osman Temel "MÜSİAD gibi işadamlarının birleştiği bir konfederasyonda bulunan ve bizleri temsil eden bir kardeşimiz. Ben kendisini bu güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Kendisiyle biz imam hatip lisesinde birlikte okuduk. O zamanlardan projeler üreten bir kardeşimizdi. MÜSİAD'ın yapmış olduğu yatırımlarla Oltu güzelleşti, Erzurum da güzelleşiyor. Rabbim Fuat Başkanıma sağlık versin. Derik Kaymakamımız elim bir terör saldırısında şehit düştü. Şehit kardeşimizle birlikte bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Buradan bir diyanet mensubu olarak, Diyanet İşleri Başkanımız Mehmet Görmez hocamız başta olmak üzere, ikindi namazlarında Yasinlerle ve dualarla o şehitlerimizi yad eden bütün meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim " dedi.

        MÜSİAD Dış İlişkiler Başkanı İşadamı Fuat Demir ise, "Ofisimize kadar zahmet eden değerli başkanlarıma teşekkür ederim. Bizleri onurlandırdılar. Bizim görevimiz ülkemize ve insanımıza hizmet etmek. MÜSİAD'ın sadece bir işadamları derneği değil, aynı zamanda dünya insanlarına hizmet eden bir kuruluştur. Sizlerle ve basınımızla birlikte bizim görevimiz 'daha güzel nasıl hizmet ederiz' diyerek bu yolda yarışmaktır. Bu yolda, canımız sağ olduğu müddetçe çalışmaya ve insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (DMA-AT-Y)

        16.11.2016 16:03:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler