Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akkaya Kevser Köksal Hafızlık Kız Kuran Kursu'nu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kevser Köksal Hafızlık Yatılı Kız Kuran Kursu binasını gezerek incelemelerde bulundu.

        Akşehir'de, hayırsever vatandaşlarca bağışlanan bir arsa üzerine yine hayırseverlerin ve Akşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Akşehir İlçe Müftülüğü ile Akşehir Camilerini ve Kuran Kurslarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile yaptırılan ve hizmet vermeye başlayan Hafızlık Yatılı Kız Kuran Kursu binasını gezen Başkan Akkaya'nın incelemelerine İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş da eşlik etti. Başkan Akkaya, kurs binasını gezerek, yetkililerden bina hakkında bilgi aldı. Kurs binasındaki çok amaçlı konferans salonunda kursta eğitim alan öğrencilerle buluşan Başkan Akkaya onlara hitaben yaptığı konuşmada, "Bu yeni güzide binamızın yapımında emeği geçen başta müftü hocam olmak üzere bütün hayırseverlerimize ve yapımında emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak biz de bu binada 100 bin TL'ye kadar maliyeti olan çalışmalar yaptık. Hamdolsun bitmiş halini sizlerle beraber görmenin mutluluğu içerisindeyim" dedi. Başkan Akkaya, konuşmasının ardından Kuran Kursunda eğitim alan öğrenci ve öğreticilere birer hediye takdim etti.

        Binanın tüm katlarını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Akkaya, "Bugün 40 öğrencimiz burada hafızlık için çalışıyor. İnşallah her geçen gün bu sayı aratacak. Binamız 100 öğrenci kapasiteli. İçinde oyun gruplarının olduğu birçok bilgisayar odaları, sosyal alanların olduğu 340 kişilik bir konferans salonu olduğu bir kurum oldu. Ben buradaki yavrularımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

        Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş da yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımızın bizleri ziyaret etmesi son derece mutlu etti. Burada ihtiyaçlarımızı sormasından ve sorunlarımızla ilgilenmesinden son derece mutlu oldum. Bu ziyaretlerin devamını dileriz" dedi.

        (CF-FM-Y)

        16.11.2016 18:23:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler