Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden Gömeç sahiline semt sahası

        (Fotoğraflı)

        Müjgan Özbek

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne, sahil bölgesine yaptığı semt sahasından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışan Gömeç Belediyesi, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını parke taş ve kaldırımlarla kaplarken, yüksek maliyetli yatırımlarla, alt yapı ve kanalizasyon sorunları da ortadan kalktı.

        Gömeç Belediyesi'ne verdiği desteklerden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür eden Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, açıklamalarda bulundu. Arslan, "Gömeç'imiz, bütçesi belli olan, küçük, şirin bir ilçe. Balıkesir, büyükşehir olduktan sonra, sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur, bizi ayrı tutuyor ve hiçbir ihtiyacımızı göz ardı etmiyor. Allah kendisinden razı olsun. Her türlü sıkıntımız için büyükşehirin bütün birimleri hizmetimizde. Ulaşım, itfaiye, BASKİ, fen işleri, saymakla bitmez. Tüm birimleri her zaman ilçemizin emrinde. Büyükşehir belediyemiz ile koordineli çalışıyoruz. İlçemizde biz belediyeciliği daha geliştirdik ve daha iyi bir noktaya taşıdık. Sahilimizde, köyden dönüşen mahallelerimizde olsun, her noktada yüksek metrajlarda taş çalışması, kaldırım çalışması yaptık. Parklar, yeşil alanlar oluşturuyoruz. Sahilimizde, sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bize bir semt sanası hediye etti. Spor sahamızın yanına son sistem, güzel bir halı saha yaptı. Gömeç, daha yaşanılabilir bir hal almaya başladı. Tabi ki daha eksiklerimiz var ama her geçen gün üzerine koyuyoruz" dedi.

        Gömeç sahil bandında yapımı tamamlanan semt sahasında, modern şekilde dizayn edilmiş yeşil alan, oturma gurupları, spor aletleri alanı, çocuk oyun grubu, korunaklı sentetik basketbol ve futbol sahası yer alıyor.

        (MÖB-BD)

        17.11.2016 08:26:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler