Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şereflikohçhisar'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atama

        Yusuf Çetin

        ANKARA (İHA) - Yaklaşık 2 senedir Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Niyazi Düğer'in yerine Uğur Atılgan getirildi.

        2014 yılının Ağustos Ayından itibaren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Vekaleten bakan Niyazi Düğer'in 11 Kasım 2016 Cuma günü beklenmedik bir şekilde görevinden alındığı ve yerine de YBO Müdürü Uğur Atılgan'ın atandığı öğrenildi.

        Pazartesi günü görevine başlayan ve Eğitim-Bir- Sen Şereflikoçhisar Şubesi yönetiminde de olan Uğur Atılgan; "Şereflikoçhisar'daki eğitim-öğretimi bir adım ileri götürmek için elinden gelen çalışmayı yapacağını" söyledi.

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevinden alınan Niyazi Düğer'in pazartesi gününden itibaren 30 gün izinli olduğu, izin dönüşü kadrosu İbrahim Baltacı Ortaokulu'nda olduğu için bu okulda Din Kültürü Öğretmeni olarak görev yapacağı öğrenildi.

        (YÇ-ÖK-Y)

        17.11.2016 10:09:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler