Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler başarıya teşvik ediliyor

        (Fotoğraflı)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - Viranşehir Hadi Kutlu Kız Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerini başarıya teşvik ediyor.

        Viranşehir Hadi Kutlu Kız Teknik Anadolu Lisesi YGS/ LYS'ye girecek öğrenciler arasından en yüksek puanı alıp 4 Yıllık Fakültelere kazananlara öğretmenleri tarafından tablet hediye edilecek.

        Konu ile ilgi olarak açıklama yapan okul müdürü Sedat Gören, "Okulumuzdaki öğrencilerin çok daha başarılı olması, kendi aralarındaki tatlı rekabeti artırmak ve daha iyi bir dereceyle daha iyi bir üniversiteye yerleşmelerinde etkili olabilecek projeler geliştirmeye devam ediyoruz. YGS/LYS sonuçlarına göre, en yüksek puanla 4 yıllık bir fakülteye yerleşecek ilk 3 öğrencimize öğretmenlerimiz tarafından birer tablet hediye edilecektir. Bu güzel projede kendi gönül rızalarıyla fedakarlık yapan çok değerli öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (EZ-BRN-Y)

        17.11.2016 10:26:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler