Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğal ürünler aracısız tezgaha çıkıyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmirli kooperatiflerin ürettiği doğal ürünler, Konak ilçesinde aracısız tezgaha çıkıyor.

        Konak Belediyesinin yürütücülüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hayat bulan, 'Üretici Kooperatifleri Tüketiciyle Buluşuyor' adlı proje, 19 Kasım Cumartesi günü Hatay Kapalı Pazar yerinde gerçekleşecek açılışla hizmete girecek. İzmir'deki üretici kooperatiflerinin ürettiği doğal ürünlerin tüketiciyle aracısız buluşmasını sağlayacak organizasyonla, İzmirliler tarladan gelen doğal ürünleri ekonomik fiyatlarla alıp sofrasına götürebilecek. Her ayın ilk cumartesi günü kurulması planlanan pazar, bu özelliğiyle İzmir'de bir ilk olacak.

        Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, ilkine ev sahipliği yapacakları etkinliğin İzmir Büyükşehir Belediyesinin başarıyla yürüttüğü 'Yerelde Kalkınma' hamlesine katkı koyan bir çalışma olduğunu söyledi. İzmir'de üretici kooperatiflerinin önemli işler başardığını dile getiren Pekdaş, "Üretici kooperatifleri tuğla üstüne tuğla koyuyorlar. Onların bu çabalarının daha çok görünür ve bilinir olmasını sağlamak amacıyla biz de bir şeyler yapalım istedik. Onların kendilerini tanıtmalarına imkan sağlamak için her ayın ilk cumartesi gününde bu buluşmayı gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi hem üretici kooperatiflerine destek olmaya hem de onların ürettiği sağlıklı ürünlere doğrudan ulaşmaya çağırıyorum. 19 Kasım Cumartesi günü saat 12.00'de Hatay Kapalı Pazaryeri'ne bekliyoruz" dedi.

        (HG-Y)

        17.11.2016 10:48:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler