Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde işaret dili kursu açıldı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından işaret dili kursu açıldı.

        İlçe merkezinde bulunan Gençlik Merkezi'nde el sanatları kursu, mozaik, biçki-dikiş, ahşap boyama kurslarına ek olarak, ilçede yaşayan gençlerin isteği üzerine yeni dönemde işaret dili kursu da başladı.

        Yeni açılan kurs hakkında bilgi veren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Her gecen gün giderek faal bir duruma gelen Gençlik Merkezi'nde çalışmalarımız devam ediyor. İlçedeki vatandaşlarımız burada oldukça verimli vakit geçirmeye başladı. Çeşitli el sanatları kurslarımız aktif durumda ve birçok bayanımız buradan hizmet almakta. Gençlerin isteği üzerine işaret dili kursumuz da başladı. Nikah işlemlerimiz de artık bu merkezimizde daha konforlu bir şekilde devam ediyor" dedi.

        Gençlik Merkezi'nde her konuda aktif olarak çalışmaları arttıracaklarını da belirten Başkan Uyan, "Çok yakında sinema salonları da aktif durumda hizmet verecek. Salonun üst katında çocuk oyun grupları ve kafeteryamızda mevcut. Tüm kurs ve faaliyetlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (YG-MEF-Y)

        17.11.2016 10:53:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler