Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa FK Sökespor maçına bileniyor

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nin 9. haftasında deplasmanda Sökespor ile karşılaşacak olan Aliağa FK, maçtan mutlak 3 puan ile ayrılmak istiyor.

        Aliağa Değirmendere Futbol Tesislerinde Sökespor maçının hazırlıklarına devam eden Aliağa FK, Söke deplasmanından mutlak 3 puan ile dönmenin hesapları yaparken maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetimindeki antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, antrenman, 5'e 2 top kapma çalışması, dayanıklılık çalışması ve yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Çetin'den formayı kapabilmek için çalışmaları maç atmosferine çeviren futbolcuların istekli halleri dikkat çekti. Özellikle orta alanda yaşanan ikili mücadeleler teknik heyetin ise yüzünü güldürdü. Sık sık oyuncularını uyaran ve isteklerini tekrarlayan Çetin'in de bu atmosferden son derece memnun olduğu öğrenildi.

        İki takımın, 20 Kasım Pazar günü saat 14.00'de başlayacak karşılaşmada Söke İlçe Stadyumunda karşı karşıya geleceği öğrenilirken, geçen hafta kendi evinde Çiğli Belediyespor ile berabere kalan Aliağa FK, ligde oynadığı 6 karşılaşmada 7 puan toplayarak ligin 9. sırasında yer buldu. Aydın temsilcisi Sökespor ise 7 maçta 11 puan toplayarak bu galibiyetle 6. sırada bulunuyor.

        (NE-HG-Y)

        17.11.2016 11:04:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler