Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Engelsiz Yaşam Merkezi yapımında ihale aşamasına gelindi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatıyla yürütülen "Engelleri Birlikte Aşıyoruz" projesi kapsamında başlanan engelsiz yaşam merkezi yapımında ihale aşamasına gelindi.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı ortak çalışması olan Engelsiz Yaşam Merkezi için yapılan yer tahsisi, zemin etüdü gibi çalışmalar devam ediyor.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, engelsiz yaşam merkezi hakkında yaptığı açıklamada, "Birçok engelli vatandaşımız ile engelleri birlikte aşacağız" diyerek engelsiz yaşam merkezine Marmaraereğlisi Belediye başkanlığı tarafından yapılacak olan 10 milyonluk yatırımın müjdesini verdi ve merkezin 100 kişilik kapasitesi olduğunu belirtti.

        (YG-MEF-Y)

        17.11.2016 12:00:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler