Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç girişimciler sertifikalarını aldı

        - 2014 yılında kurulan Yunusemre Belediyesi tarafından 6'ncı kez düzenlenen Girişimcilik Kursuna katılan 25 kursiyer daha sertifikalarını aldı

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - 2014 yerel seçimlerinde Manisa'nın büyükşehir olmasıyla merkezde kurulan iki belediyeden biri olan Yunusemre Belediyesi tarafından 6'ncı kez düzenlenen Girişimcilik Kursu tamamlandı. Kursa katılan 25 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

        Kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik eğitimlerini sürdüren Yunusemre Belediyesi, 6'ncısı düzenlenen kursları tamamlayan 25 kursiyere sertifikalarını törenle verdi. Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törene Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa İŞ-KUR Müdür vekili Metin Demirci, Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ve kursiyerler katıldı.

        Törende kursiyerlere seslenen Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar iş kuracak girişimcilere hayırlı kazançlar dileyerek, "Yunusemre Belediyemizin İŞ-KUR ile ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Kursumuzun Sertifika Törenini yapıyoruz. Yaklaşık 5 kez KOSGEB Girişimcilik kurslarını açmıştık. Bugün 6'ncı kez düzenlediğimiz kurslarımızın sertifikalarını dağıtıyoruz. Girişimcilerimize yeni kuracağı işlerde başarılar dileriz. Yunusemre Belediye Başkanımız da girişimcilerimizi her daim desteklemektedir. Kendilerine her zaman katkıda bulunmaktadır" diye konuştu.

        İŞ-KUR Müdürvekili Metin Demirci ise şunları söyledi: "Girişimcilerimizin sertifikayı aldıktan sonra iş hayatına atılmalarını bekliyoruz. Bu konuda KOSGEB'inde desteğinin olması gerekiyor. İş yerlerini açtıktan sonrada girişimcilerimize destekte bulunacağız."

        Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları İdris Avşar, Metin Demirci ve Orhan Güzel tarafından verildi.

        Yunusemre Belediyesi öncülüğünde açılan girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan kursiyer sayısının son kursla birlikte 168 olduğu ve çok sayıda girişimcinin de kendi iş yerini açarak iş hayatına atıldığı öğrenildi.

        (SC-Y)

        17.11.2016 12:28:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler