Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta KYK yurdu için ilk adım

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede yapılması planlanan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu için kamulaştırdıkları 13 bin metrekarelik arazinin tapusunu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne devrettiklerini söyledi.

        Başkan Fatih Çalışkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çeşitli yörelerden ilçemize gelerek eğitim ve öğretim gören üniversite öğrencilerinin talep ettikleri konuların başında gelen yurt sorununa çözüm bulmak amacıyla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Sinan Aksu'yu makamında ziyaret ederek, Hisarcık Meslek YüksekOkulumuz yanında bulunan kamulaştırmış olduğumuz 13 bin metrekarelik arazinin tapu devir işlemlerini gerçekleştirdik. 2017 yılı yatırım programına alınması düşünülen KYK yurt binasının yapımı için Kütahya milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve KYK Genel Müdürümüz ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız da gerekli çalışmaları başlatmış olup işin takibini yapmaktadırlar. Bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı KYK Genel Müdürümüze ve yapılacak olan yatırımın takibini yapan Kütahya Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE)

        17.11.2016 12:33:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler