Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cevdet Korkmaz: Hizmet aşkımız ilk günkü gibi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet korkmaz, yönetim kurulu olarak, göreve gelişlerinin ikinci yılına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

        Yönetim kurulu üyeleriyle Belediye sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen Korkmaz, "Kütahya'mıza hizmet etmek için bundan 2 yıl önce 16 Kasım 2014'te göreve gelişimizin 2. seneyi devriyesindeyiz. İnancımız, heyecanımız ve hizmet etme aşkımız ilk günkü gibi aynı.Tüm teşkilatımızla, görevimize devam ediyoruz. Yorulmak yok, bıkmak yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2023 hedeflerine ilerliyoruz.Daha çok demokrasi, daha çok hizmet ve daha çok yatırım için AK Partimizle hizmet etmeye devam ediyoruz.Bu 2 yıl içinde birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu. (EFE)

        17.11.2016 13:54:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler