Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'ye yeni kanalizasyon boruları döşendi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Silopi Belediyesi, Nuh Mahallesi'ndeki patlayan kanalizasyon hattına yeni kanalizasyon boruları döşeyerek sorunu giderdi.

        Nuh Mahallesi'nde bulunan bir menfeze sokağa çıkma yasağı döneminde terör örgütü tarafından döşenen düzeneğin patlatılması sonucu, kanalizasyon boru hattı ve menfez zarar görmüştü. Yaklaşık 7 aydır atık suların vatandaşların evlerine gitmesi sonucu Silopi Belediyesi'ne başvuran vatandaşların sıkıntılarını Kaymakam Savaş Konak giderdi. Konu ile ilgili belediye ekiplerinden alınan bilgiye göre zarar gören menfeze 24 metre uzunluğunda 300'lük koruge boru döşendi. Daha sonra 18 adet beton kutu menfeze döşenmesinin ardından sıkıntı giderildi.

        (AYM-AKK-Y)

        17.11.2016 14:02:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler