Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediyesi'nin yeni itfaiye binası, sivil toplum kuruluşlarına tanıtıldı.

        Yangınlarda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek için altyapısı güçlendirilen itfaiye binası AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve sivil toplum kuruluşlarına gezdirildi.

        Sanayi Sitesi'nde bulunan yeni itfaiye binasının tek ve asma kat olmak üzere iki katı bulunduğu belirtildi.

        bunada aynı zamanda yeni itfaiye hizmet binamızda fitness salonu, eğitim salonu, garaj, idari bürolar, dinlenme odaları, mescit, depo, su deposu, mutfak ve itfaiye İle ilgili ihtiyaçları giderecek tüm birimler yer alıyor.

        Yangına hızlı müdahale için otomatik açılan garaj kapıları, dış alanda itfaiyeciler için eğitim parkurları, spor alanları ve yeşil alanların bulunduğu yeni hizmet binası, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, İtfaiye Müdürü Ümit Tulum tarafından tanıtıldı. (EFE)

        17.11.2016 14:05:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler