Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal'da vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması

        - Kartal Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz tansiyon-şeker ölçümü ve vücut analizi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz tansiyon-şeker ölçümü ve vücut analizi yaptı.

        Kartal Belediyesi, teşhis ve tedavi öncesinde koruyucu sağlık hizmetlerine büyük önem veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün öncülüğünde Kartallılar için sağlık taraması hizmeti verdi. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Türkiye Diyabet Vakfı işbirliği ile Kartal Belediyesi hizmet binasını bahçesine kurulan çadırda ücretsiz tansiyon-şeker ölçümü ile vücut analizi yapıldı.

        Vatandaşlar tansiyon-şeker ölçümü yaptı

        Çok güzel bir hizmet verildiğini söyleyen Binali Büyükkahraman, "Memnunuz, halkın sağlıyla ilgilenmesi bir belediyenin çok güzel bir şey. Sağ olsun Başkan Altınok Öz'e teşekkür ediyorum. Şeker, tansiyon, vücut yağ kitlesi ölçümüne bakıldı. Şekerde dikkat etmem gereken bir sınıra gelmişim" dedi.

        Mahmut Yüksel isimli bir vatandaş, "Güzel bir şey. Kan şekeri ölçüldü, tansiyon ölçüldü, vücut yağ kitlesine bakıldı. Yağ oranım biraz yüksek çıktı. Diğerleri normal çıktı" şeklinde konuştu. Remzi Gül ise "Çok teşekkür ediyorum iyi bir şey. Şekerimize, tansiyonumuza bakıldı. İnsan için sağlık önemli" ifadelerini kullandı.

        (MB-HB-MK-Y)

        17.11.2016 14:19:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler