Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru defnedildi

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Bandırmalı polis memuru Murat Seyhan Karadeniz, İstanbul'da görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

        Genç polis memurunun cenazesi Bandırma'da ailesinin ikamet ettiği evin önüne getirilerek helallik alındıktan sonra Erdek'in Şahinburgaz Mahallesi'nde defnedildi. Evli ve iki çocuk babası polis memurunun, Bursa'nın Karacabey ilçesinde görev yaptığı ve üç ay önce İstanbul'a tayininin çıktığı öğrenildi. Bandırma'da ailesinin ikamet ettiği evin önüne getirilen Karadeniz'in cenazesini burada Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan polis memurunun cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Erdek'in Şahinburgaz Mahallesi'ne gönderildi.

        (BD-YB-Y)

        17.11.2016 15:02:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler