Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar Belediyesi'nin Fırat Çakıroğlu anısına düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Toroslar Belediyesi'nin, Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren İzmir Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi'nden Sorumlu Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına düzenlediği birimler arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.

        Birimler arasındaki diyaloğu, dayanışmayı ve kaynaşmayı daha da arttırmak amacıyla bu yıl ilki organize edilen turnuvanın şampiyonu, final maçında İmar Müdürlüğü'nü 5-4 mağlup eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Turnuvanın final müsabakası ve ödül törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de katıldı.

        Eleme usulü yapılan turnuvada finale kalan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü'nü 5-4 yenerek, turnuvanın şampiyonu olurken, final müsabakasının ardından ödül töreni düzenlendi. Finale kalan personelini tebrik eden Belediye Başkanı Tuna, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne kupalarını teslim etti. Ödül töreni, madalya takdiminin ardından sona erdi.

        Başkan Tuna, bu yıl ilkini düzenledikleri turnuvayı geleneksel hale getireceklerini belirterek, "Vatan, millet, bayrak ve hak yoluna kurban edilen şehidimiz Fırat Çakıroğlu'nu rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah, ailesine sabır versin. Duruşuyla, davranışıyla, şahsiyetiyle ve kişiliğiyle örnek olmuş bu değerli şehidimizin inşallah adını bundan sonra geleneksel hale getireceğimiz bu turnuvayla belleklere kazıyacağız. Şehidimiz, ilelebet gönlümüzde yaşayacak" dedi.

        (KYM-Y)

        17.11.2016 15:47:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler