Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da okul kantinleri denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga İlçesinde Zabıta ekipleri tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Meslek Yüksek Okulu da dahil olmak üzere ilçe merkezinde bulunan 28 okul kantini denetledi.

        Ruhsat, Vergi Levhası, ürün fiyat çizelgesi, ürünlerin son tüketim tarihi, çocukların sağlığına zarar verebilecek ürünler, çalışanların önlük ve eldiven kullanım kontrolleri yapıldı.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Biga Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şeker, " Okullarımızın kantin denetimleri sırasında ciddi bir sorunla karşılaşılmaması, çocuklarımızın sağlığını açısından çok güzel bir sonuç olarak ortaya çıktı. Okul idarecilerine ve kantin işletmecilerine kurallara uygun, sağlıklı ve güvenli ürünler kullanmaya dikkat ettikleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların sağlığı bizim için önemli. Her türlü istek ve öneri için Zabıta Müdürlüğümüze başvurulabilir'' dedi.

        (UYC-GD)

        17.11.2016 15:51:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler