Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sabiha Gökçen'e seferler 21 Kasım'da başlıyor

        (Fotoğraflı)

        Gürcan Yılmaz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.'nin Otogar-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki karşılıklı seferleri başlıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş. tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı güzergahında hizmete alınması planlanan 250 No'lu hatta seferlerin başlamasından önce yapılan basın toplantısı ile otobüs yolculuğuyla basın mensupları ve kamuoyuna tanıtım yapıldı. Ulaşım Park A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından basın mensuplarıyla birlikte Sabiha Gökçen Havalimanına 250 No'lu otobüsle yolculuk yapıldı. Otogar'dan hareket edecek 250 No'lu hattın otobüsü, Sabiha Gökçen Havalimanından önce yolcu indirme işlemi yapmayacak. Güzergah Otogar kalkışından sonra D-100 Karayolu'nu takip edecek. Gebze'den sonra Çayırova Köprülü Kavşağı'ndan TEM Otoyolu'na girerek Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşacak. Dönüş güzergahı da aynı şekilde olacak.

        250 No'lu Otogar-Sabiha Gökçen hattında seferlerin 21 Kasım'da başlayacağını belirten Ulaşım Park A.Ş Genel Müdürü Yasin Özlü, "Hattımız Kocaeli'mize hayırlı uğurlu olsun. Bu hat üzerinden seyahat eden vatandaşlarımız hızlı bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşabilecek. 24 saat boyunca her saat başı karşılıklı olarak hizmet verecek araçlarımız Otogar'dan hareket edecek ve 20 farklı noktada yolcularımızı alacak. Otogar'dan otobüse binen vatandaş, trafik durumuna göre 60-90 dakika arasında Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacak" diye konuştu.

        Hat üzerinde uygulanacak tarife ücretleri ise tam ücreti 12 TL, indirimli 10 TL, öğrenci 8 TL ve tek kullanımlık Kocaeli Kart 13 TL olarak belirlendi. Araçlar ayrıca 65 yaş üstü ile engelli vatandaşlarımızı ücretsiz olarak taşıyacak.

        (İG-SÜ-Y)

        17.11.2016 15:52:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler