Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayramiç'e yeni SGK hizmet binası

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü V. Hilmi Ercan, en kısa sürede Bayramiç'e SGK hizmet binası açacaklarını söyledi.

        Kurum hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması amacıyla, Bayramiç'te de Sosyal Güvenlik Merkezi kurulacağını ve kesintisiz hizmetleri vatandaşın ayağına götüreceklerini ifade eden Ercan, "Bayramiç Sosyal Güvenlik Merkezimize Müdür atamamız da yapıldı. Sosyal Güvenlik Merkezimizin müdürü Mehmet Uğur Yavuz'dur. Yeni merkez müdürümüz ve müdürlüğümüz ile vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hizmet kalitemizi sürekli artırma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bayramiç ilçemizde 505 işyeri,2202 sigortalı, 2351 Bağ_kur lu, 705 Emekli Sandığı olmak üzere 5258 çalışan bulunmaktadır. Vatandaşımıza hizmet en büyük hedefimizdir. Diğer ilçelerimizde de sosyal güvenlik merkezlerimizi kuracağız" dedi.

        (UYC-GD)

        17.11.2016 15:52:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler