Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre'de çocukların tehlikeli oyunu

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde hareket halindeki araçların arkasına asılan çocuklar, kazalara davetiye çıkarıyor.

        Kentin en işlek caddelerinde ve özellikle trafik ışıklarının yetersiz olduğu Nusaybin Caddesi ve Orhan Doğan Caddesi'nde hareket halindeki araçların arkalarına asılan çocuklar hem vatandaşların hem de sürücülerin yüreğini ağzına getiriyor. Sürücüler duruma büyük tepki gösterip, anne ve babalarının çocuklarına sahip çıkmaları gerektiğini, meydana gelebilecek kazanın ve kazaların boyutlarını düşünmek istemediklerini ve bu konuda büyük bir endişe duyduklarını belirtti. Sürücüler, özellikle şehir merkezinde çocukların kendilerinin haberi olmadan aracın arkasına asıldığını ve bunun önüne geçemediklerini ifade etti.

        Sürücüler ve vatandaşlar hareket halinde olan araçların arkasına asılan çocukların kazalara davetiye çıkardığını dile getirerek gerek belediyenin gerekse trafik ekiplerinin bu konuda hassas olmaları gerektiğini ifade etti.

        (AY-AKK-Y)

        17.11.2016 16:56:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler