Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hüseyin Keskin'e anlamlı ödül

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Suriyeli Çocuklarla El Ele' sempozyumu kapsamında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e ödül verildi.

        Sultanbeyli Belediyesinin ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte mültecilerle ilgili yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Üsküdar Üniversitesi tarafından mülteci çocukların sorunlarına dikkat çekmek adına sempozyum düzenlendi. Sultanbeyli Belediyesi'nin de yer aldığı sempozyumda Başkan Keskin mülteci sorununa sistemli şekilde çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydederek, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle başarılı politikalar ürettiklerini vurguladı. Sultanbeyli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü personeli Mehmet Aktaş da mültecilerle ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.

        Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Suriyeli Çocuklarla El Ele' sempozyumunda Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e ödül takdim edildi. Daha önce de Birleşmiş Milletler ve İBB tarafından organize edilen Dünya İnsani Zirvesi'ne katılan ve orada mültecilerle ilgili yapılan çalışmaları aktaran Başkan Keskin, önemli mesajlar vermişti.

        (HB-MK-Y)

        17.11.2016 17:09:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler