Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmarabirlik öğrencilere zeytin dağıtıyor

        (Fotoğraflı)

        Musa Öztürk

        BURSA (İHA) - Güney Marmara'da 8 kooperatif 40 bin ortak ile dünyanın en büyük zeytin istihsal kuruluşu olan Marmarabirlik, PEPE ambalajlı siyah zeytin, havuçlu yeşil zeytin ve zeytin ezmesinden oluşan hediye paketlerini çocuklara dağıtmaya devam ediyor.

        Marmarabirlik Genel Müdürlüğünce öğrencilere zeytin ve zeytin ürünlerini sevdirmek için hazırlanan hediye paketleri çeşitli okullarda öğrencilere dağıtıldı. Orhangazi Kooperatifi yetkililerinin katıldığı dağıtım, Orhanbey İlk ve Orta Okulu'nda yapıldı. Marmarabirlik kooperatiflerinin bulunduğu Gemlik Orhangazi, Mudanya, İznik, Erdek, Mürefte, Edincik, Marmara adasında da çocuklara hediye dağıtıldı. Çocuk çizgi roman kahramanı Pepeli logolu özel hazırlanmış paketlerin içinde zeytin ve zeytin ürünleri bulunuyor.

        Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Remzi Bayram, "İlçemizde turizmden önce en büyük ekonomik kaynak olan zeytini önce kendimiz tüketmeliyiz ve tüketilmesi için gereken tanıtımı yapmalıyız" dedi.

        (MÖ-MŞ)

        17.11.2016 18:15:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler