Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Egemenlik Parkı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı oldu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Tut ilçesindeki Milli Egemenlik Parkı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı olarak değiştirildi.

        Hain 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından ülkenin bir çok yerinde park, okul, cadde ve sokakların isimleri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri olarak değiştirildi. Son olarak Adıyaman'ın Tut ilçesi Kaymakamlık binası karşısında bulunan Milli Egemenlik Parkının ismi değiştirildi. Parkın ismi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı olarak değiştirildi.

        Adıyaman Valisi Abdullah Erin, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, Tut Kaymakamı Mehmet Aksu tarafından dualar eşliğinde parkın açılışı yapıldı.

        (AHM)

        18.11.2016 09:36:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler