Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepeliler Ata Evinde Başkan Atila'nın konuğu oldu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bornova Stadında oynadığı üç maçta da yenilgi yüzü görmeyen Göztepeli futbolcular ve sarı-kırmızılı yönetim, zorlu Bandırmaspor maçı öncesi Bornova Belediyesi'nin kente kazandırdığı Belkahve'deki Ata Evini ziyaret etti.

        Göztepe, Cumartesi akşamı Bornova'da oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesi, Bornova Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de açılışını yaptığı Belkahve'deki Ata Evini ziyaret etti. Futbolcular, Teknik Direktör Okan Buruk, Başkan Vekili Talat Papatya, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Ertan ve Göztepe Müzesi Müdürü Adil Artuner'in katıldığı ziyarette sarı-kırmızılılara Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da eşlik etti. Misafirlerine Ata Evini gezdiren Başkan Atila, Belkahve'nin Kurtuluş Savaşındaki önemini anlattı. Yetkililerden Ata Evi ile sergilenen eşya ve resimler hakkında detaylı bilgi alan sarı-kırmızılılar, İzmir'in kurtuluş gününün anlatıldığı belgeseli de dikkatle izledi.

        "Şampiyonluk yolunda yanınızdayız"

        Bornova Doğanlar Stadında çıktığı üç maçta da yenilgi yüzü görmeyen Göztepe'nin Bandırmaspor'u da yeneyeceğine inandığı söyleyen Başkan Olgun Atila, "Sizi Bornova Stadından sonra hepimiz için çok özel olan bu mekanda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Göztepe'nin şampiyon olmasını yürekten arzu ediyorum. Bu hedefin gerçekleşmesi için Bornovalılar olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bornovamızda sakatsız, kartsız, centilmence, çok gol atıp az gol yediğiniz bir sezon geçirmenizi diliyorum" dedi.

        "Bornova Göztepe'nin evi oldu"

        Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ise Başkan Atila'nın tüm ilçe halkının sahiplendiği "Bornova Bizim Evimiz" sloganını hatırlatarak, "Bu slogan bizim için çok uygun. Hem futbol, hem hentbol maçlarımızı Bornova'da oynuyoruz. Bornova gerçekten bizim evimiz oldu. Böyle özel bir mekanda ağırlanmak çok güzel. Tüm kapılarını bizlere açan Başkan Atila'ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        Atatürk Spor Kompleksi de Avrupalı oluyor

        Bornova Stadı'nın Altınordu'nun UEFA Gençlik Liginde Sparta Prag ile oynadığı maça ev sahipliği yapmasınının ardından, Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi de Göztepe ile Avrupalı oluyor. Hentbol Erkekler Süper Liginde yer alan sarı-kırmızı ekip, EHF Challenge CUP 3. turunda JMS Hurry-Up takımıyla Bornova Belediyesi'nin kente kazandırdığı 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor kompleksinde karşılaşacak.

        (AG-Y)

        18.11.2016 09:50:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler