Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde asfaltlama çalışmaları

        - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan:

        - "Asfalt şantiyesinin kurulmasıyla ilçedeki yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor"

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi ilçesinde, ilçe genelinde yolların asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Asfalt şantiyesinin kurulumunun ardından ilçedeki yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor" dedi.

        Marmaraereğlisi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İlçe merkezinde yol çalışmalarının yıllar önce tamamlanmasından dolayı özellikle daha önce belde olan ve uzun yıllar yol çalışması yapılamayan mahallelerde çalışmalara önem veriliyor. Yeniçiftlik mahallesinde ana caddelerin tamamında sıcak asfalt çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Yeniçiftlik mahallesinde ara sokaklarda yapılan çalışmalarda sona yaklaşılırken aynı zamanda, yıllardır hizmet göremeyen Sultanköy mahallesi, Türkmenli, Yakuplu ve Çeşmeli mahallelerinde de yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Özellikle Çeşmeli mahallesinde bulunan keskin virajlı ve tehlike arz eden yoldaki çalışmalar ivedilikle tamamlanarak vatandaşların bu yöndeki sıkıntısı giderildi" denildi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise, asfalt şantiyesinin kurulumunun ve faaliyete girmesinin ardından yol yapım çalışmalarının maliyetinde büyük oranda düşüş sağlandığından, daha çok yola daha uygun fiyatla ve daha hızla cevap verebildiklerini söyledi. Uyan. " Vatandaşlarımız hizmetlerimizi takip etmeye devam etsin daha yapacağımız çok işimiz var" dedi.

        (YG-MEF-Y)

        18.11.2016 11:04:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler