Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde aşçılık kursu devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan aşçılık kursu devam ediyor.

        Halk eğitim Merkezi bünyesinde açılan bin 362 saatlik aşçılık kursu son uygulama sınavı yapıldı. Uygulama sınavına Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroglu, İlçe Jandarma komutanı personel Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Şube Müdürü Müslüm Ayaz katıldı. Sınava katılan misafirler aşçıların hazırlamış olduğu menüye tam puan verdi.

        Kurs Öğretmeni Murat Şahin verilen kursla ilgili yaptığı açıklamada, "Aşçı adayları, buradaki kurslarda bilgisayar dersinden, diksiyon dersine kadar tüm dersleri almaktadır. Aşçı adaylarımız, kurs sonunda turizm bölgelerimizde, yıldızlı otellerde çalışabilecek duruma gelmektedirler. Birçok meslek dalında olduğu gibi aşçılık mesleğinde de belge olmadan iş bulma imkanının mümkün olmadığı görülmektedir. Bu nedenle kurslara kayıt ve devam sağlanarak ve başarı ile kursları bitirenlere verilecek belge ile turizm işletmelerinde, lokantalarda ve otellerde iş sahibi olmak mümkün olmaktadır" diye konuştu.

        (KA-BRN-Y)

        18.11.2016 12:31:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler