Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Satıcı'dan açıklama

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Satıcı'ya yapılan silahlı saldırıya ilişkin çeşitli internet sitelerinde olayın 'borç-alacak anlaşmazlığından kaynaklandığı' haberinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

        Hakkında çeşitli internet sitelerinde 'borç- alacak anlaşmazlığından kaynaklandığı' haberleri nedeniyle Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Satıcı yazılı bir açıklama yaptı. Satıcı, açıklamada bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve tamamen spekülatif haberler olduğu dile getirdi. Başkan Yardımcısı Murat Satıcı kimseyle bireysel bir sorunu olmadığını ve bu olayın kimler tarafından yapıldığını bilmediğini belirtti. Satıcı, "Kimse ile borç alacak anlaşmazlığım yok. Bu olayın tamamen süreçle alakalı ve ya farklı amaçları olan kişiler tarafından yapıldığını düşünüyorum. Benim kimseyle bireysel bir sorunum yok. Belediyemizin çalışmalarından rahatsız olan ve hoşnut olmayan kişiler tarafından yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Bu tür haberlerle olayı örtbas etmeye çalışıyorlar" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        18.11.2016 13:24:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler