Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pütürge'de 14 kilometrelik yol çalışması yapıldı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge'de yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu ise asfaltlayarak hizmete açtı.

        Malatya genelinde yatırım ve hizmetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi,  MASKİ tarafından Pütürge ilçesinde yapılan ve hala devam eden içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

        İlçe merkezinde biten çalışmaların devamında asfalt çalışmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında vatandaşların yollardan olumsuz etkilenmemesi için ekipleri seferber etmiş durumda.

        Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki, Pütürge-Taşmış-Belen-Gündüz-Karakaya-Tepehan grup yolunu da asfaltlayarak hizmete açtı. Geçtiğimiz yıl yolda altyapı ve yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, yolu 4 metre genişlikten 11 metre genişliğine çıkardı. Tepehan bölgesine gidiş gelişleri 2 kilometreye yakın kısaltan yol, Pütürgeliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

        Yapılan çalışmaları değerlendiren Pütürgeliler, Büyükşehir Belediyesinin önemli hizmetler yaptığını söylediler.

        Pütürge'nin birçok grup yolunun standartlara uygun hale getirildiğini ifade eden vatandaşlar, "Eskiden araçların çıkamadığı, traktörlerin ve iş makinelerinin zorla çıktığı yollara şimdi otomobillerimizle gidebiliyoruz. Önceki yollarımız çok dardı. İki araç karşılıklı gidemezdi. Şimdi geniş yollarda rahat bir şekilde gidebiliyoruz. İlçe merkezimiz de önemli altyapı yatırımları oldu. Ekipler altyapıdan sonra oluşan yol sorununu çözmek için harıl harıl çalışıyorlar. Bu duruma Pütürge'de az rastlanırdı. Bu tabloyu görmek bizleri mutlu etti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

        (ZIG-BRN-Y)

        18.11.2016 13:34:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler