Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        küçüklerin sevgisi odaya sığmadı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kâtip Çelebi İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri'ni ağırladı.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kâtip Çelebi İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırladı. 4/C sınıfı öğrencileri Kâtip Çelebi İlkokulu sınıf öğretmeni İlknur Düzgün eşliğinde Başkan Subaşıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Tüm sınıfın katıldığı ziyarette öğrencilerin sevgisi odaya sığmadı. Ayrıca minikler Başkan Subaşıoğlu'na çeşitli sorular yöneltmeyi de ihmal etmedi. Ziyarette ayrıca 4/C sınıfında eğitim gören işitme engelli öğrenci Sude Durmaz Başkan, Subaşıoğlu'na kendi yaptığı tuali hediye etti.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencilerin ve öğretmenlerin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, "Bugün yine belediyemizde öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu ziyaretimizde tüm sınıf olarak katılmışlar. Buda bizi çok mutlu etti. Çocuklarımızı büyük bir sevgiyle kucaklıyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.11.2016 13:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler