Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den eğitime büyük destek

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediyesi beş ayrı okul yaptırarak eğitimin hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de sadece şahısların değil kurumların da hayırsever olduğunu belirtti ve eğitime her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de eğitimin kalitesinin artması için ellerinden gelen azami desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi. Şehirdeki okul ihtiyacına duyarsız kalmadıklarını ve çocukların daha iyi eğitim görmeleri için farklı mahallelerde beş okul yaptırdıklarını dile getiren Başkan Çelik, "Hayırseverler şehri olan ilimizde eğitim ve sağlık başta olmak üzere pek çok alanda devletimizin yükünü hayırsever hemşehrilerimiz omuzluyor. Bizler de hayırseverlerimizin yükünü paylaşmak üzere beş ayrı okul yaparak Milli Eğitim'in hizmetine sunduk" dedi.

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç duyulan her alanda Kayserililerin yanında olacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Özellikle eğitimde duyulan ihtiyaca asla duyarsız kalmadık ve kalmayacağız. Bu anlamda Talas Yenidoğan, Kuruköprü, Mevlana ve Başakpınar Mahalleleri ile Cırgalan Mahallemizde beş okul yaptırarak bu bölgelerde yaşanan sorunu giderdik. Tüm okullarımız eğitim öğretime hizmet vermeye başladı. Kuruköprü'de yaptırdığımız okulun açılışını daha önce gerçekleştirmiştik. Talas-Mevlana Mahallesi'nde yaptırdığımız Durak-Hava Demir İlkokulu'nu da 21 Kasım Pazartesi günü kamuoyuna tanıtacağız" diye konuştu.

        Eğitime verdikleri desteğin okul yapımı ile sınırlı olmadığını okulların çevre düzenlemesi, bakım-onarım gibi ihtiyaçlarını da karşıladıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz her zaman bizim önceliğimiz olacaktır. Onların daha güzel yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (TB-Y

        18.11.2016 14:30:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler