Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şerefiye'nin su sorunu çözüldü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesinde bulunan sondajı devreye alarak mahalleye yeterli içme suyu temin etti.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü sondaj faaliyetleriyle ilçe ve mahalleleri suya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, Selendi Şerefiye Mahallesinde yaşanan yetersiz su sorununa da mevcut sondajı devreye alarak çözüm getirdi. MASKİ'nin önceki dönemlerde açtığı kuyulardan olan 200 metrelik sondaj kuyusu, vatandaşların ihtiyacının hızlı şekilde karşılanması için öncelikle jeneratör vasıtasıyla çalıştırılarak mahalleye su vermeye başladı. Saniyede 7 litrelik su verimine sahip olan sondaj, gerekli enerji bağlantıları ve abonelik işlemleri de tamamlanarak mahallenin hizmetine sunuldu. Devreye alınan yeni sondajla birlikte Şerefiye Mahallesinin ihtiyacı olan yeterli ve kaliteli içme suyu temin edilmiş oldu.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi'de yürüttüğü sondaj çalışmalarıyla ilçeye yeni içme suyu kaynakları kazandırıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince ilçenin Mıdıklı, İnnice ve Karabeyler mahallelerinde yürütülen sondaj kuyusu açma işlemleri de hızla devam ediyor.

        (SC-Y)

        18.11.2016 14:39:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler