Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler Sabah Namazında Buluştu

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehirli gençler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) organizasyonu ile sabah namazında buluştu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' ne bağlı il ve ilçe Gençlik Merkezi üyesi gençler, sabah namazı için bir araya geldi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" programı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile Kırşehirli gençler sabah namazında buluştu.

        Düzenlenen etkinlik kapsamında il Gençlik Merkezi üyesi gençler Ahmet Yesevi Camii' nde, İlçe Gençlik Merkezi üyesi Mucurlu gençler Fatih Camisi' nde ve Kamanlı gençler de Kaman Merkez Camisi'nde Kuranı Kerim tilaveti ve duaların ardından sabah namazı kıldı.

        Çok sayıda gönüllü üyenin yer aldığı etkinlikte sabah namazının ardından gençler, camii cemaati ile birlikte kahvaltı yaptı.

        (EÖ-AÖ-Y)

        18.11.2016 14:55:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler