Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıtalara biber gazı eğitimi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline meslek içi eğitim programları çerçevesinde "Gaz Spreyi Eğitimi" verildi.

        Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Hakan Erat tarafından verilen eğitim sonunda zabıta memurlarına 'Gaz Spreyi Eğitimi' sertifikası verildi.

        Burhaniye Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen eğitimlere, Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta memuru ve özel güvenlik personelinden oluşan 22 kişinin yanı sıra Gömeç Belediyesi'nden de 8 zabıta personeli eğitime katıldı. Eğitimlere zabıta personelinin yanısıra Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Bahadır ve Cemal Akkılınç da katıldı. Eğitimin yaşanabilecek toplumsal olaylar ya da denetim görevi sırasında meydana gelebilecek olası saldırılar karşısında, biber gazının nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı.

        Yetkililer, biber gazının gözlerde kontrolsüz gözyaşı akmasına sebep olan, acı ve saldırganın geçici olarak etkisiz hale gelmesini sağlayan etken maddesi biber olan bir gaz olduğunu , biber gazının doğal olmasına karşılık olarak yine de oldukça dikkatli kullanılması gerektiği söylendi.

        (BT)

        18.11.2016 15:17:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler