Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kalın, her platformda vatandaşlarla buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın her platformda vatandaşlarla bir arada oluyor.

        Her platformda farklı bir mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, bu hafta da Seyitgazi Tarihi Çarşı Cami'nde kılınan Cuma namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi, büyüklerin duasını aldı. Başkan Kalın'ın göreve geldiği günden bugüne dek kendilerini iyi günde kötü günde yalnız bırakmadığını belirten vatandaşlar, "Başkanımızdan çok memnunuz. Sorunlarımızla yakından ilgilenerek çözüme kavuşturuyor. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dediler.

        Başkan Kalın ise halka hizmetin hakka hizmet olduğunu belirterek, "Bizler sizlerin mutluluğu ve huzuru için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz belli bir program doğrultusunda mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Sizlerin teveccühü, hayır duaları gücümüze güç katıyor. İnşallah daha güzel projelerimizle bölgemizi bir bütün olarak kalkındıracağız" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        18.11.2016 15:32:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler