Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesinden Tarık Akan'a vefa

        - Tarık Akan Gündüz Çocuk ve Bakımevi hizmete açıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Coşkun

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş'ta minikler, yüzlerinde Tarık Akan maskeleriyle Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'la birlikte Tarık Akan Gündüz Çocuk ve Bakımevi'nin açılışını gerçekleştirdi.

        Beşiktaş Belediyesi, hayatını kaybeden ünlü sanatçı Tarık Akan'ın adını verdiği kreşi hizmete açtı. Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliklerinin de yer aldığı açılışta çocuklar Tarık Akan maskeleri taktı. Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakımevi ve Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri de etkinlikte çocuk hakları ile ilgili gösteri yaptı. Şarkılar söyleyen minikleri Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ilgiyle izledi.

        Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar yaptığı konuşmada, "Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyor, çocuklarımızı çok daha huzurlu, aydınlık bir geleceğe sahip olmak umuduyla dünyanın tüm çocuklarını sevgiyle kucaklıyor, Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevimizin Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Başkan Hazinedar, daha sonra çocuklarla birlikte açılışını gerçekleştirdiği bakımevini gezerek incelemelerde bulundu.

        (HC-HB-CC-Y)

        18.11.2016 15:45:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler