Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kız Yurduna Yaya Kaldırımı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Yapraklı Yolu üzerindeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdu'nu ana yola bağlayan kaldırım çalışması tamamlandı.

        Yetiştirme Yurdu ile bitişiğinde bulunan KYK Kız Yurdu'ndan kent merkezine gelen kız öğrenciler kaldırım olmaması nedeniyle özellikle yağmurlu havalarda çamur nedeniyle zorluklar yaşıyordu.

        Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile 260 metre uzunluğunda iki metre genişliğindeki yaya kaldırımı bordürleri de çekilmek suretiyle yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. Tretuvarda ayrıca kabartmalı sarı renkli şeritlerde döşenerek görme engellilere rahat ulaşım imkanı sağlandı.

        KYK Kız Yurdu'nu Yapraklı yoluna bağlayan servis yolunun da önümüzdeki günlerde yapılarak ulaşımın daha sağlıklı yapılmasının sağlanacağı ifade edildi.

        (MT-BÖ)

        18.11.2016 16:05:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler