Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESKİ, Silifke'de su tasarrufu eğitimi verdi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, 'Su tasarruf ve su bilinci' eğitimleri kapsamında, yıl başından bugüne kadar yaklaşık 6 bin 450 öğrenciye suyun tasarruflu kullanımı ile ilgili eğitim verdi.

        Su Bilinci ve su tasarrufu eğitimlerine aralıksız devam eden MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, son olarak Silifke ilçesinde özel bir okulun öğrencilerine su bilinci ve su tasarrufu eğitimi verdi. MESKİ'nin hizmetlerinin anlatıldığı eğitimde, hem öğretici hem eğlendirici bilgiler yer alırken, suyun önemi, evlere nasıl geldiği, nasıl tasarruf edildiği ve çocuklara düşen görevlerin neler olduğu gibi bilgiler aktarıldı. Eğitimin akılda kalıcılığını sağlamak amacı ile renkli ve eğlenceli slayt sunumunu ve suyun tasarrufunu anlatan animasyon filmlerini izleyen öğrencilere ve öğretmenlere, etkinliğinin sonunda su tasarrufunu içeren broşürler ve çeşitli hediyeler verildi. Su bilinci ve su tasarrufu eğitimleri, 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' kapsamında Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde bulunan lise ve ilkokullarında devam edecek.

        (KRY-HSK-Y)

        18.11.2016 16:24:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler