Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç esnaftan öğrencilere kırtasiye yardımı

        (Fotoğraflı)

        Sayım Özmen

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinde esnaflık yapan Fırat Yaşar, Yiğitler Köyü İlkokulu örencilerine kırtasiye ve temizlik malzemeleri yardımında bulundu.

        Yiğitler Köyü İlkokulu'nu ziyaret eden Yaşar, 'Okuluma sahip çıkıyorum' projesi kapsamında 50 öğrenciye kırtasiye okula da temizlik yardımında bulundu. Yaşar, bölgelerinde eğitim seviyesinin düşük olduğunu belirterek, buna benzer projeler sayesinde eğitimin kalitesinin yükseltilebileceğini söyledi. Yaşar, "Bölgemizde yaşanan terör olayları diğer alanlarda olduğu gibi maalesef eğitime de büyük zararlar vermiştir. Terör örgütlerinin en çok istediği şeylerden biride cahil bir neslin yetişmesidir. Okumayan bir toplumu kolayca kandırabileceklerini bildikleri için hiçbir çocuğun okula gitmesini istemiyorlar. Bizler bölgedeki vatandaşlar olarak çocuklarımızın terör örgütlerine alet olamaması için onları okutmalıyız ve imkanlarımız doğrultusunda eğitime destek vermeliyiz" dedi.

        Yiğitler Köyü İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Akkor da, "Okulumuza verdiği destekten dolayı genç esnafımız Fırat Yaşar'a çok teşekkür ederim. Gerçekten bu proje çok anlamlı, herkesin bu projeye destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

        (SÖ-YRT-Y)

        18.11.2016 16:35:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler