Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altyapı sorunları bir bir çözülüyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Topuzdamları Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırıyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan mahallelerin altyapı ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler geliştiriyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Topuzdamları Mahallesinde yaşanan kanalizasyon sorununu mahallede başlattığı çalışmayla gideriyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Gelişen mahallelere yetersiz gelen hatlar MASKİ sayesinde sorun olmaktan çıkıyor.

        MASKİ'nin hizmetlerinden dolayı mahalle olarak memnun olduklarını ifade eden ve mahalleli adına teşekkürlerini sunan Topuzdamları Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Yıldırım, "Mahallemize yaptığı çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne çok teşekkür ederim. Bu hizmetlerde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Kanalizasyon hattında çok sıkıntı yaşıyordu vatandaşlarımız. Şimdi altyapımız yapılıyor, bittiğinde inşallah yollarımız da yapılacaktır" dedi.

        (SC-Y)

        18.11.2016 16:37:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler