Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnegöl İHH İnsani Yardım Derneğinden Vali Çataklı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Valisi İsmail Çataklı, İnegöl İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Hakkı Şahin ile birlikte İnegöllü hayırsever işadamlarından oluşan heyeti makamında kabul etti.

        İnegöl İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Hakkı Şahin, yapılacak insani yardımlarla ilgili incelemede bulunmak üzere bir grup hayırsever işadamlarıyla birlikte Kilis'e geldiklerini ve önümüzdeki hafta içerisinde sınırın karşı tarafındaki kamplara gönderilmek üzere 20 TIR un, kuru gıda ve erzak malzemesinin İHH'nın Kilis Koordinasyon Merkezine teslim edileceğini söyledi.

        Başkan Şahin, İnegöl'deki diğer işadamlarının da yardımda bulunmak üzere hazır olduklarını kaydederek, yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

        Vali Çataklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılacak yardımlardan dolayı İnegöl İHH İnsani Yardım Derneği Yöneticilerine ve İnegöllü hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

        (MAD-BRN-Y)

        18.11.2016 17:59:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler