Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık Ülkü Ocaklarından çocuklara ücretsiz kitap

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla çocuklara ücretsiz kitap dağıttı.

        Ayvalık'ın trafiğe kapalı Talatpaşa Caddesi'nde yapılan etkinliğe vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve ebeveynleri çocuklara kitap okutmaya teşvik etmeye yönelik gerçekleştirilen etkinlikte ülkücü gençlerin çocuklarla kurduğu sıcak diyaloglar dikkatlerden kaçmadı.

        Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Şube Başkanı Emin Necdet Öner, "Kasım ayının 2. Haftasının Dünya Çocuk Kitap Haftası olması dolayısıyla kardeşlerimize ücretsiz kitap dağıttık. Amacımız dağıtılan kitaplar ile çocuklara kitap okuma sevgisi kazandırmak, anne ve babaları çocukları için kitap almaya yönlendirmek, kardeşlerimizi evlerinde kendi kitaplıklarını kurmaya teşvik etmek, okul ve sınıf kitaplıklarını zenginleştirmek, ders kitapları dışındaki kitapların da okunmasını sağlamaktır. Televizyon ve internetin esiri olmuş sadece gördüğünü uygulayan değil okuduğunu çabuk kavrayabilen, olaylara farklı açılarından bakabilen ve sorgulayabilen bir Türk gençliği yetişmesine katkı vermektir" dedi.

        (SS-MŞ)

        18.11.2016 19:56:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler